Wat ben ik beretrots op deze nieuwe mooie site!

Nog niet zolang geleden ben ik begonnen om op bestelling te haken. Eerst maakte ik alleen dekens voor eigen gebruik of op verzoek van mijn kinderen. Leuke dekens, dingetjes voor mijn kleinzoon, gezamenlijke projecten met mijn dochter. Maar als andere mensen daar dan ook enthousiast over zijn, dan is het toch wel heel erg leuk om ook voor anderen te gaan haken! Via de Facebookpagina “Vlijtig Liesje- gehaakte dekens op bestelling” begon ik wat te ‘adverteren’

Ik heb in de afgelopen tijd al een paar babydekens op bestelling gehaakt, en een tweepersoonsdeken die ook als sprei gebruikt kan worden. Het is zo leuk om met de mensen in overleg te gaan over kleurtjes, patronen en materialen en het item helemaal naar persoonlijke wensen te maken!
Het is tijd geworden om mijn aanbod overzichtelijk te maken en via een website de wereld in te sturen. Daar hoort een nieuwe naam bij, want het gaat inmiddels niet alleen meer om dekens, maar om van alles om het in huis gezellig te maken! Vandaar presenteer ik met plezier:

Ik ben alweer bezig voor nieuwe klanten. Momenteel ben ik de mooie plaid ‘Queen’ aan het haken, een bestelling die helemaal aangepast is aan de keuze van de klant. En er is een ledikantdeken in de maak, een variatie op deken ‘Finn’ , ook weer voor een lief klein kindje.

En ik barst van de plannen! Het aanbod wordt veel uitgebreider, naast dekens ook kussenovertrekken, sjaals, keukenspullen en leuke dingetjes voor in huis.
Hou dus de website maar goed in de gaten, er zal iedere keer iets nieuws verschijnen! Maar alles moet met de hand gemaakt worden en daar gaat natuurlijk tijd in zitten.
Dat is ook goed om te weten als je iets gaat bestellen: het is handwerk. Bestel je een set pannenlappen, dan zijn die binnen een week wel klaar, maar een 2-persoonsdeken…. daar gaan wel een paar weken overheen.

Lieve mensen, ik kijk er naar uit om voor jullie aan de slag te gaan! Ik ben helemaal in de cosymodus!

1 gedachte over “Het is zover!”

Plaats een reactie