Goed om te weten:

Ieder item wordt persoonlijk voor jou gemaakt, naar je eigen wensen.
Bij de meeste dekens kan ik niet alleen de kleuren maar ook de afmetingen aanpassen. Vind je bijvoorbeeld een bepaalde grote deken heel mooi, maar je wilt eigenlijk een babydeken, dan pas ik dat aan, uiteraard ook in de prijs.

Als je een bestelling hebt geplaatst stuur ik een betaalverzoek zodat ik het materiaal kan gaan aanschaffen. Na de betaling is de bestelling dan ook bindend. Mocht ik door onvoorziene omstandigheden niet kunnen leveren, dan krijg je het volledige bedrag terug.

Al het haakwerk is handwerk, dus dat kost tijd. Hou daar rekening mee als je een artikel bestelt, het is gewoon niet mogelijk om last-minute werk te maken.
Uiteraard is de levertijd wel afhankelijk van wat je besteld hebt. Een set pannenlappen heb je binnen een week in huis, een tweepersoonsdeken na ongeveer 8 weken. En voor alles wat er tussen zit: hoe groter het item, hoe meer tijd erin zit en dat is natuurlijk logisch.

Iedere levering wordt voorzien van een was-advies en ik raad je dringend aan om dat te volgen. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vorm- of kleurverlies als je het advies niet hebt opgevolgd.

Verzending binnen Nederland :

Brievenbuspakket € 3,50
Pakket € 5,95

Zelf ophalen (in overleg) is natuurlijk gratis.

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en maak die niet openbaar op welke manier dan ook.

8 januari 2022- cosymodus-annelies van bloois